Yoga Efter fødslen

En efterfødselskrop er i en helingsproces der skal drages omsorg for <3
Du kan ved at arbejde med vejrtrækning, gode øvelser for efterfødselskroppen og afspænding skabe sig et lille frirum hvor kroppen får en lille pause og opladning med ny energi.
Læs mere her
Tilmeld her

Workshops for forældre og baby

2 timers workshops for mødre, fædre eller begge forældre og baby.
Der er flere forskellige workshops at vælge imellem og vil indeholde emner som BabyMassage, BabyZonetryk, Viden om diastasen, MaveTræning, BabyHjernegymnastik og meget mere.
Læs mere her
Tilmeld her

Stimulastik

Stimulastik for børn 8 uger til 8måneder er fyldt med stimulering af sanserne, lege og læring. Forældre og børn kan her sammen opleve bevægeglæden og finde nye måder at styrke bla motorikken og den sansemotoriske udvikling.
Læs mere her
Tilmeld her

Yoga for børn 2-7 år og forældre

Stimulerer dit barns sanser og styrker motorikken. Yoga for børn er en sjov og lærerig måde for børn at bevæge sig og lære deres egen krop at kende. Undervisningen indeholder åndedrætsøvelser, yogastillinger og afspænding. Alle får rørt sig, leget og får afspændt kroppen og ladt energien op igen inden de skal videre i deres dag.
Læs mere her
Tilmeld her

Foredrag

Vi har i Nordsjællands Yogacenter en række spændende foredrag det næste stykke tid og der kommer løbende nye foredrag til

Foredragsrække med Maria Løvgreen:

Den tidlige tilknytning Se mere her
Søskendekonflikter Se mere her
Parforhold Se mere her