Stimulastik i Nordsjællands Yogacenter

I Yogacentret kan vi tilbyde hold fra helt nyfødt og til du er voksen. Lige nu er vi så heldige nu at kunne tilbyde Stimulastik for forældre og børn 8 uger -8 måneder med underviser Pernille Holtze som du kan læse et interview med lige her på bloggen

Lidt om Pernille og hvad hun kan <3

Jeg hedder Pernille og er først og fremmest mor til fem skønne unger. Mine to store drenge har begge forskellige former for sansemotoriske ubalancer og de hjalp mig til at søge viden og hjælpe dem. Jeg stiftede bekendtskab med ergoterapifaget og valgte efterfølgende den uddannelsesretning selv. 

En ergoterapeut er trænet til at arbejde med alle slags mennesker med alle slags behov for at træne deres muligheder for at deltage i det liv de lever og ønsker.  Når det drejer sig om små børn, har ergoterapeuten viden om hvor vigtigt det er at stimulere barnets sansesystem for at udvikle bedste muligheder for at skabe et afbalanceret nervesystem og motorisk kontrol.

Særligt er jeg draget af menneskesynet der driver faget. Den holistiske tilgang til mennesket inddrager alle aspekter iboende og omkring mennesket. Hvem er du, hvor kommer du fra, hvilke indre og ydre påvirkninger er du formet af.

Efter jeg flyttede på en gård og fik tvillinger for 5 år siden, valgte jeg at åbne en privat pasningsordning og arbejder i dag med små børn 0-3 år til dagligt. Jeg bruger hver dag min viden og kompetencer fra ergo faget, hvor jeg forsøger at give børnene en hverdag fyldt med naturlig og diverse stimuli tæt på naturen og dyr i en autentisk og ikke mindst tryg og kærlig form. 

Hvad er stimulastik ?

Stimulastik er et ergoterapeutisk udviklet koncept, der kun må undervises i af ergoterapeuter som er uddannet stimulastikinstruktører. Det er gymnastik og stimulation til babyer med varierende aktiviteter i gruppe og mulighed for afprøve små stationer hvor intentionen er at stimulere de forskellige sanser.

Hvem kan være med ?

Primær målgruppe er babyer fra 8 uger til kravlealder og en af deres forældre. 

Hvad får forældre og børn ud af det ?

I får viden om passende aktiviteter til at stimulere jeres barns sanser og forhåbentlig en hyggelig og sjov stund. I får nogle ideer til aktiviteter i kan lave derhjemme med jeres lille barn, som stimulerer barnets sansesystem i passende grad i forhold til dets udvikling. 

Er du blevet nysgerrige og vil prøve stimulastik med dit barn så tilmeld dig lige her <3

I kan tilmelde jer en gratis gang og et forløb på 4 gange.
På holdet bliver alle øvelser og lege gradueret så det passer til babys alder.
Far er også velkommen.

Stimulastik 8 uger – 8 mrd

Gratis Stimulastik med Pernille Holtze
Dato:  07.03
Tid:     11:00-12:00  
Pris:    Gratis prøvegang
Tilmeld

Stimulastik med Pernille Holtze
Dato:  21.03, 28.03, 11.04, 18.04
Tid:     11:00-12:00  
Pris:4 x 1 t 450 kr
Tilmeld

Mange kærlige hilsner Line- Nordsjællands Yogacenter

YogaFamilien
Yogajordemoder
Yogakey

Recommended Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *